به گزارش روابط عمومی پژوهشکده اکولوژی دریای خزر، صبح چهارشنبه نشست تخصصی آشنایی با اسناد تاریخی مازندران در محل سالن اندیشگاه  مدیریت اسناد و کتابخانه ملی مازندران برگزار شد.
در این نشست محمد فوقی مدیر اسناد و کتابخانه ملی مازندران گفت: از لابلای اسناد، می توان به پیشرفتهای علمی یک تاریخ دست پیدا کرد. وی همچنین ادامه داد: اسناد بیانگر آیین‌ها، رسم‌ها و اعتقادات است و بسیاری از اسناد در دست خانواده‌ها می باشد که خاک می خورند. ما می‌خواهیم غبار غربت و مهجوریت، از چهره اسناد برداشته شود . اگر این اسناد را پژوهشگران استفاده کنند، دیگر فقط انبار نمی شوند بلکه آرشیو اسناد خواهند بود. پژوهشگران می توانند از طریق سامانه رسا، موضوعاتی را که مدنظرشان است، انتخاب و استفاده نمایند.
فوقی با اشاره به اینکه در سال گذشته ۷۹۵ کتاب و ۳هزار و ۳۷نسخه از نشریات به ما تحویل داده شد، افزود: ۸۹ برگ سند دوره قاجار، از طریق خانواده‌ها به دست ما رسید که  هویت فرهنگی مردم مازندران را می رساند.
بعد از صحبت های فوقی، سید مقداد طاهرپور، مدرس در این رشته، برای آشنایی هرچه بیشتر با هویت و تاریخ کهن مازندران، به خوانش و تشریح چند نمونه از اسناد تاریخی پرداختند. در انتهای جلسه، حاضرین نیز نقطه نظرات خود را ارائه دادند. فرشیده حبیبی بعنوان نماینده پژوهشکده در این جلسه علمی - فرهنگی حضور داشت.