به گزارش روابط عمومی پژوهشکده اکولوژی دریای خزر روز دوشنبه 1402/06/13دکتر بهمنی با حضور در سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان مازندران و گفتگو با رئیس سازمان خواستار تخصیص ردیف اعتباری برای کشتی گیلان شد. در ابتدای این نشست که معاون پژوهشی موسسه و رئیس و معاونین پژوهشکده اکولوژی دریای خزر نیز ایشان را همراهی میکردند دکتر بهمنی شرح مختصری از موسسه و پروژه های تحقیقاتی اجرا شده ارائه دادند و سپس به اهمیت تحقیقات دریایی و لزوم وجود کشتی مجهز و توانمند برای گشت های تحقیقاتی و پایش سالانه دریای خزر اشاره شد.
بهمنی در صحبتهای خود گفت: ایران بعنوان عضو کمیسیون منابع زنده دریای خزر که کلیه کشورهای همسایه خزر در آن شرکت دارند میبایست اطلاعات جامع و کاملی از پایش سواحل جنوبی دریای خزر و وضعیت ذخایر آبزیان در این کمیسیون ارائه دهد تا در تصمیم گیری های کلان مورد استفاده قرار گیرد ولی در حال حاضر با شناورهای کوچک موجود گرد آوری داده های اعماق بالا امکان پذیر نیست و مستلزم راه اندازی تنها کشتی تحقیقاتی شمال کشور است که آن هم با توجه به هزینه های بالای نگهداری و تعمیرات نیازمند داشتن ردیف اعتباری مجزا است.
در ادامه رئیس موسسه تحقیقات علوم شیلاتی کشور به اهمیت پرورش میگو وانامی با آب لب شور دریای خزر و ایجاد اشتغال و راندمان بالای تولید این گونه در استان مازندران و همچنین وجود اراضی مستعد برای این کار در شهرستان بهشهر اشاره کردند  و اضهار امیدواری داشتند تا سازمان مدیریت و ارگانهای مرتبط استانی با همکاری و پیگیری مداوم مشکلات موجود بر سر این راه را مرتفع سازند تا مردم استان از این فرصت بالقوه بهرمند گردند.
سپس دکتر فتح الله پور، رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان ضمن خوش آمدگویی به مهمانان و ابراز خرسندی از فرصت پیش آمده در این جلسه، تحقیقات را پایه و زیر بنای هر کار اجرایی دانسته و گفت: شرط موفقیت و دوام هر طرح داشتن مطالعات اولیه تخصصی و بررسی تمامی جوانب اقتصادی، اجتماعی و محیط زیستی آن در بدو شروع است که این وظیفه مهم و اساسی بر عهده موسسات و مراکز تحقیقاتی و پژوهشی است که باید به عنوان یک بازوی موثر در کنار بخش اجرا باشد. وی اظهار داشتند موضوعات مطرح شده در این نشست بسیار مهم و با اهمیت است و سازمان تابعه ایشان مراتب را بررسی و تا حد امکان همکاری و مساعدت خواهد کرد.
همچنین پیگیری مصوبات سفر ریاست محترم جمهوری به استان مازندران از دیگر مباحث مطرح شده در این نشست دو ساعته بود و نهایتا مقرر شد اعتبارات تصویب شده در اختیار موسسه تحقیقات علوم شیلاتی کشور قرار گیرد تا هر چه سریعتر این طرح ها و پروژه های به سرانجام برسد.