به گزارش روابط عمومی پژوهشکده اکولوژی دریای خزر، جلسه ای با حضور مدیران ارشد سازمان اتکا و مجریان طرح های فناورانه و دانش بنیان در محل سازمان اتکا در تهران تشکیل شد. در این جلسه رئیس مرکز تحقیقات سازمان اتکا و مدیران هلدینگ های مختلف سازمان در حوزه صنایع غذایی شامل روغن، قند، فرآورده های آبزیان، سایر فرآورده های غذایی حضور داشته و طرح های انجام گرفته در حال اجراء و پیشنهادی در قالب سخنرانی ارائه گردید. آقای دکتر صفری، معاون تحقیقاتی و مجری طرحهای فناورانه پژوهشکده اکولوژی دریای خزر به عنوان سخنران مطالبی در حوزه شیلات و آبزیان، طرح های انجام گرفته در پژوهشکده شامل تولید پپتون، استخراج امگا-3 ، بیوسیلاژ، ژلاتین و کودهای آمینواسید از ضایعات آبزیان ارائه دادند. طرح های مذکور قابل اجراء از ضایعات تون ماهیان نیز می باشند. سازمان اتکا با داشتن قدیمی ترین کارخانه کنسرو تون ماهیان در شهرستان قائمشهر و تولید روزانه 4 تن ضایعات قبل و بعد از پخت تون ماهیان و همچنین روزانه تولید 2 تن آب پخت که بدون هیچگونه استفاده ای وارد فاضلاب می شود، می توان یکی از گزینه های مناسب باشد. با ارائه طرح های مذکور در جلسه صدرالاشاره، مسئولین عالی سازمان تمایل بسیار زیادی به اجرایی نمودن طرح های شاخص داشته و تاکید داشتند که در قالب قرارداد همکاری فی مابین، یکی از طرح ها انتخاب و به عنوان شروع فعالیت، اجرا گردد.