جلسه مشترک شورای هماهنگی سازمان جهادکشاورزی و قرارگاه امنیت غذایی در روز شنبه  مورّخ 1400.10.4 رأس ساعت 7:30 صبح در محل سالن جلسات سازمان جهاد کشاورزی استان با حضور جناب آقای مهندس شهیدی‌فر ریاست محترم سازمان جهادکشاورزی آغاز گردید.
در ابتدا جلسه جناب آقای مهندس شهیدی‌فر ریاست محترم سازمان جهادکشاورزی ضمن عرض خیرمقدم به حضار یاد و خاطره همه شهدا اعم از جنگ تحمیلی، مدافعان حرم و وطن را گرامی داشتند. ایشان استان مازندران را با توجه به شرایط اقلیمی و حجم تولید محصولات کشاورزی دارای برند و رتبه دانسته که همین امر مسئولیت مدیران استانی را با توجه به شرایط خاص کشور بسیار سنگین می‌نماید. وی در ادامه ضمن ابراز رضایت از تولید محصولات کشاورزی علی‌الخصوص مرغ در استان پرداخته و بیان نمودند میزان تولید مرغ در استان روزانه به بیش از 1000 تن رسیده که همین امر باعث ثبات در قیمت آن در سطح کشور گردیده به طوریکه هم اکنون کمبودی در سطح شهرستان‌ها از نظر تأمین نبوده و قیمت در برخی از نقاط زیر قیمت مصوب تنظیم بازار در حال عرضه به مصرف‌کنندگان می‌باشد.در ادامه براساس دستور کار جلسه آقای دکتر حسن نصراله‌زاده رئیس محترم پژوهشکده اکولوژی دریای خزر استفاده مناسب از ظرفیت دریای خزر جهت افزایش تولید محصولات شیلاتی از جمله ماهیان خاویاری و همچنین بهره‌برداری از ضایعات ماهی و مرغ و به بیان عملکردها، چالش‌ها و مشکلات و پیشنهادات درخصوص تنظیم بازار محصولات کشاورزی پرداخته است.