سخنرانی علمی با عنوان :" جلبک، منبع تولید فرآورده های فرا سودمند" توسط آقای دکتر گنجیان در سالن کنفرانس پژوهشکده اکولوژی دریای خزر برگزار شد.
چکیده سخنرانی: 
غذای فراسودمند : غذایی که علاوه بر تغذیه فرد در پیشگیری از بیماری و حفظ سلامت او نیز موثر باشند .میکرو جلبک بصورت بالقوه منبع بزرگی از ترکیباتی است که می توانند جهت تولید مواد اولیه غذاهای عملگر( فراسودمند) استفاده شوند. 
سازمان بهداشت جهانی : میکروجلبک اسپیرولینا  را بعنوان بهترین راه حل برای فردا  و همچنین بعنوان غذای برتر.کمبود قابل توجهی از منابع  پروتیین در رژیم غذایی مردم دنیا مشاهده شد که منجر به مطالعاتی جهت یافتن راه حل  ..منابع پروتیین مناسب  قابل جایگزین.  جلبک انتخاب مناسب می باشد.
ميزان رفاه اجتماعي در هر كشور بر اساس معيارهايي نظير وضعيت تغذيه كودكان زير پنج سال برآورد ميشود وجامعه اي را پيشرفته ميدانند كه كودكانش از تندرستي وتغذيه مناسبي برخوردار باشند. تغذيه ي نامناسب كودكان به كاهش رشد، كاهش قدرت جسمي و فكري، افزايش حساسيت به بيماري ها و كوتاهي قد آن ها منجر مي شود. مطالعات نشان ميدهند كه شيوع سوءتغذيه در كودكان زير پنج سال در مناطق مختلف كشور از8 تا 38 درصد متغير  است ( 1). يكي از دلايل شيوع انواع سوء تغذيه در كودكان ايراني، مصرف تنقلات كم ارزش تغذيه اي نظير چيپس، پفك  و نوشابه هاي گازدار است .
استفاده از ریز جلبک ها  ( کلرلا ، اسپیرولینا، هماتوکوکوس ) در فراورده های غذایی گسترش زیادی داشته  از جمله لبنیات، نان ، کلوچه ، بیسکویت، نودل، پاستا، ژله و دسرها، نوشیدنی هاو... جلبک غنی از اسید‌های آمینه، کلسیم، آهن و ویتامین‌ها هستند، که رشد مو Aغنی از پروتئین، سلنیوم، بتا کاروتن و ویتامین. را فعال می‌کنند. سموم را از لایه‌های عمیق پوست بیرون بکشد، گردش خون را افزایش دهد، و دارای خواص ضدعفونی کنندگی نیز می‌باشد. خواص درمانی جلبک دریایی، می‌تواند مشکلات زیر را حل کند:
رشد کُند و ضعیف مو
ریزش مویا شکنندگی آن
آسیب جدی ناشی استفاده از مواد شیمیایی رنگ مو
شوره سر و خارش پوستی
خشکی بیش از حد
مو‌های سوخته و بدون درخشندگی و براقیت